Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

TREENAAJAT & VALMENTAJAT

tr

Ultimaattinen haaste Seuraavan Sukupolven Valmentajalle.

Niille valmentajille jotka pystyvät kokemaan tunnetta jostain enemmästä ja jotka uskovat että intellektuellilla tasolla kommunikoimisen lisäksi on jotain muuta saavutettavaa. Että emotionaalisella tasolla treenaamiseen on lisättävä jotakin. Että kentällä ja pukuhuoneessa saavutettu kokemus ei riitä enää muutoksen tekemiseen.

Valmentajat jotka ovat avoimia ihonalaiselle. Juurille. Valmentaja joka haluaa kiinni kaikesta jonka voi jakaa tiimille. Tällä hän asettaa itsensä Seuraavan Sukupolven Valmentajaksi.

Kaikki on mahdollista.

Kaikkialla. Me opetamme sinulle MITEN voit käydä läpi syvempiä ongelmia jotka aiemmin olivat läpipääsemättömiä. Sinä pystyt ratkaisemaan ne nyt ja ikuisesti. Varmasti. Ja tässä tapauksessa asioista kiinni saaminen tarkoittaa myös niistä kiinni pitämistä. Nyt, myöhemmin ja koko loppuelämän ajan. Tällä on vaikutuksia ympäristöösi joita et ajatellut olevan mahdollisia vielä aikaisemmin. Sinä olet “Pro”. Taktinen, strateginen, kunnianhimoinen, nerokas…

Ennen ryhmää tai yksilön valmentamista sinun täytyy seisoa siellä yksin: fyysisesi ja mentaalisesti, vahvin versio itsestäsi. Mutta oletko oikeasti kykeneväinen motivoimaan ja inspiroimaan uudestaan? Pysymään netissä? Lataamaan uusia luovia ratkaisuja omalta kovalevyltäsi joka kerta, inspiroimaan muita? Mitä aiot käyttää koskettaaksesi oppilaitasi uudestaan?

Kuinka hyvin tunnet sen kun reagoit parhaiten, suoriudut optimaalisesti ja nappaat tuotot? Milloin tarkalleen sinun pitää vaihtaa asetuksia? Fyysisesti optimaalinen reaktio, suoritus ja tuotto kulkevat käsi kädessä tarkasti kuuntelemisen (omaa sisäistä ääntä), omia tarpeita ja omaa kehoa. Vain silloin voit kuunnella mitä oppilaat pyytävät sinulta.

Valmentajat jotka tulevat luoksemme ovat kurinalaisia ja heillä on uskomaton halu mennä pidemmälle. Vihaavat joutua hiljaisiksi. Tämän tekemällä he pakottavat omia toimintojaan. Valmentajat jotka osallistuvat ohjelmiimme seuraavat omia tunteitaan. Se on ainoa oikea merkki että olet oikeasti valmis siihen. Vain silloin treenaus voi onnistua. Pakkaa urheilukassiisi uutta inspiraatiota ja motivaatiota palata kotiin vahvimpana versiona itsestäsi.

Siitä lähtien treenisi ovat pelkästään inspiroivia. Arvokkaita sinulle ja täten myös jonkun toisen uralle. Käykö? Käy!

Ohjelmamme seuraavat toisiaan järjestyksessä:

Pronssi, Hopea, Kulta ja Platina.

Pronssi ja Hopea ovat itsensä parantamista varten ja keskittyvät pelkästään sinuun omana ihmisenä.

Kulta ja Platina ovat niille hurjapäille jotka itsensä kehittämisen jälkeen haluavat heidän parhaimpia ominaisuuksiaan auttamalla muita urheilijoita.

Pronssi on kohdistettu yksilöön. Kommunikointi itsen kanssa ja sitten itsestä muiden kanssa. Esteiden, ansojen, tunteiden ja vastoinkäymisen läpi käyminen ja niiden muuttaminen mahdollisuuksiksi.

Hopea tekee sinusta valmentajan joka pystyy porautumaan syvimpiin tasoihin itsestä.

Kulta, korkein vaihe joka tekee sinusta Seuraavan Generaation Valmentajan. Sinä tiedät miten pureutua ytimeen. Sinä pääset läpi kaikista valmentamistaidoista jotta tulevaisuuden sukupolvet voivat myös hyötyä ominaisuuksistasi.

Haluatko panostaa enemmän omaa johtamistyyliäsi perustuksiin jotta nopeutat identiteettisi kasvamista johtajana kentällä ja pukuhuoneissa? Platina on silloin sinulle.

Pronssi “Lämmittely”

 

Kohdistettu yksilöille. Kommunikointi itsen kanssa ja pohdiskelu muiden. Esteistä ja harha-askelista, tunteista ja vastoinkäymisistä päästään yli ja opit näkemään ne mahdollisuuksina.

Tämä auttaa sinua keskittymään koko ajan helpommin. Tuloksena asetat itsellesi tavoitteita. Näiden työkalujen avulla saat mallin joka sallii sinun elää enemmän sydämestäsi kuin päästäsi. Toisin sanoen kunnianhimoisena ja intohimoisena rationaalisesta itsekeskeisen sijaan.

Tämän avulla voit:

 • Kuunnella sisäistä ääntäsi
 • Tuntea mitä kehosi yrittää kertoa sinulle, 24 tuntia päivässä.
 • Verbaalisesti ja ei-verbaalisesti tietää miten ja milloin kommunikoida (apu-) valmentajien, tiiminjäsenien ja managerien kanssa ja sosiaalisessa mediassa, sponsoreille ja journalisteille
 • Tehdä oikeita valintoja itsellesi milloin vain
 • Määritellä oikean tavoitteen

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta? Book my training.

Hopea “Palautetta Tulevaisuuteen”

 

Palautteesi hetki integroitumisen jälkeen Pronssin jälkeen. Jatkamme perustuksiesi, normiesi ja arvojesi paljastamista.

Sinä tulet:

 • Tunnistamaan alitajuntaiset, syvät prosessit joita käytit ensin kommunikaatiossasi ja joiden perusteella elit ensin
 • Tunnistamaan tunteet ja uskomukset jotka kumpusivat menneisyydestä ja pystyt haastamaan ne.
 • Paljastamaan itseäsi johtajat tekijät ja taivuttamaan ne sinun arvoihisi ja normiisi sopiviksi
 • Rakentamaan omaa identiteettiäsi jotta olisit kokonaisempi ja kokonaisempi valmentajana laittaa pois
 • Oppimaan tunnistamaan toiset piirteet ja käyttämään niitä sellaisina jotta hyötyisit niistä vähintään yhtä paljon kuin kilpailijasi
 • Elämään enemmän ja enemmän uniikkina valmentajana maailmassa ja jossa pystyt jättämään muiden määrittelemisen ja vertailun pois

Viimeisin malli joka annettiin sinulle 3 viimeisen päivän aikana Pronssissa – treenausta käydään edelleen läpi viimeiset 3 päivää ja se antaa sinulle kovemman otteen ja suunnan kohti tulevaisuutta.

Tämä sallii sinun:

 • Tulla kokonaisemmaksi ihmisenä että urheilijan roolissasi
 • Elää enemmän arvojesi mukaan uniikkina ihmisenä.
 • Täydentää päivittäisiä roolejasi urheilijana ja vice-versa.
 • Löytää kommunikaatiosi keskus uskomattoman nopeasti
 • Olla uskomattoman energinen sillä olet muuttanut ajatusmaailmaasi.

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta? Book my training.

Kulta “Syväsukellus”

 

Tässä treenauksessa, Hopea ryhmä valmentajia ja urheilijoita yhdistyy yhdeksi ryhmäprosessiksi. Jos sinulla on kunnianhimoa syventää aktiivista uraasi, tämä antaa sille enemmän säihkettä ja glamouria tai jos haluaa valmentaa yksilöitä että ryhmiä syvemmälle, tarjoamme kultaa ja platinaa. Tämä vastaa tunteeseesi “mitä ässiä pystyn vielä vetämään hihasta?”. Yhteistyö tiimien sisällä on tärkein osa menestystä: Ryhmähenki

”Kullalla” pystyt antamaan tiimille tuntumaa oikeasta ryhmähengestä. Intohimollasi ja motivaatiollasi annat tiimin kasvaa ja saavuttaa menestystä mutta myös ”kokemusta”. Tämä tapahtuu emotionaalisella ja älyllisellä tasolla. SINÄ tiedät miten muuttaa tai käyttää tätä monimutkaista prosessia ja tämä johtaa ennennäkemättömään menestykseen.

Pronssin ja hopean jälkeen pystyt kommunikoimaan tiimin jäsenien yksilökokemusten kanssa haasteiden ja muutosten muodossa. Tuot mukanasi piirteitä jokaiselle tiiminjäsenelle joilla parannat huomattavasti jokaisen tehokkuutta ja luovuutta. Yksilöiden välisen yhteistyön ja kommunikoimisen jälkeen alkaa prosessi sillä sinä opetit heitä. Kun energia alkaa virtaamaan siitä seuraa jotain: kollektiivi jota tiimi tukee. ”ryhmähenki”. Ja näin punainen matto kohti yhteisiä päämääriä on rullattu ei kenenkään muun toimesta kuin sinun.

Kullalla voit antaa tiiminjäsenten kokea:

 • Missä heidän kykynsä jakaa tietoa sijaitsee.
 • Miten he voivat ajatella ja käyttäytyä koordinoidusti jotta he saavuttaisivat ”selviä” tuloksia treenauksen aikana
 • Miten kommunikoida piirteillä muiden täydentämiseksi

Sitten opit tunnistamaan tiimin sen kaikessa kokonaisuudessaan:

 • Mitkä ovat nykyisiä haasteet.
 • Missä mahdollisuudet sijaitsevat joilla ne kohdataan
 • Miten tunnistaa ja nähdä ryhmän älykkyyden (läpi)
 • Tämä pitää aloittaa jotta menestystä voidaan saavuttaa.
 • Miten se on aikaisemmin mukauttanut strategioita vahvistaakseen ja kannustaakseen ryhmähenkeä.
 • Mitä erityisesti tehty jotta kollektiivinen älykkyys voi ottaa paikkansa?

Pääetu tämän yhteistyön mainostamisessa on se, että ryhmänjäsenet kokevat nopeaa henkistä kasvua ja parantavat heidän luovia ongelmanratkaisukykyjä.

Ja alusta alkaen, kaiken tämän pohjalla olet sinä…

Tämä treeni on suunniteltu vuodelle 2022 Abu Dhabissa ja tällä hetkellä sitä kehitetään ja kasataan, perustuen osittain nykyisten Pronssi- ja Hopeatason osallistujiin.

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta? Book my training.

Platina “Korkein Kosketus”

 

Ultimaattinen jatko-osa “KULLALLE”  

Sinut nähdään nyt VALMENTAJANA. Tekee valmentajista luodinkestäviä johtajia jotka menevät yli pelikentän. Tärkeimmät menestystekijät treenaajille ja valmentajille – tiiminjohtajille – heidän joustavuutensa.  Joustavuus on yksilöiden ja lopussa tiimien ominaisuus joka auttaa selviytymään nopeasti vaikeista tilanteista ja pitämään tasapainon koskien menestystä ja vastoinkäymistä.

Kun sinut haastetaan, otatko sen aina vastaan? Tietenkin. Mutta ei oikeastaan. Jos haaste tuntuu liian isolta, voit hajota. Tunnistetaan nämä taidot omat uralta. Ja tämän me opetamme sinulle. Johtajuudessa on kyse ihmisistä (itsesi mukaan lukien) jotka ovat valmiita olemaan paras versio itsestään, ottamaan haasteita vastaan, käymään läpi esteitä ja saavuttamaan kriittisiä saavutuksia

Maailma ympärillämme pyörii. Tämä tarkoittaa jatkuvaa muutosta mutta ei aina kehitystä. Vastoinkäymisten aikana eteen tulee paljon haasteita kuten tietämättömyyden pelon kohtaaminen, menetyksen läpi käyminen ja yleinen haavoittuvaisuuden tuntu. Sukella useammin hyödyttömiin selviytymis-strategioihin kuten hyökkäämiseen tai pakenemiseen tai jäätymiseen. Nämä voivat johtaa voimattomuuteen, hämmennykseen tai konfliktiin. Oletko samaa mieltä? Jatka lukemista.

Kunhan tulokset ovat ryhmähengen tulosta ilman mitään ongelmia: Helppo nakki.  Ennemmin tai myöhemminkin kuitenkin, jokainen lentokone kärsii turbulenssista. Niin käy myös kapteenille. Saman kapteenin täytyy lopettaa autopilotin käyttö. Ottaa ohjat käteen ja pysyä tasapainossa. Ja hän ei voi tehdä tätä painamalla vain yhtä nappia. Älä edes mieti sitä: se vaatii jatkuvaa sovittelua. Ennenkuin pilotti on kehittänyt nämä ominaisuudet; kohta jolloin nämä kyvyt ovat tarkalleen saapuneet hänen ”lihaksiinsa” vaatii lentotunteja – paremmalta nimeltään harjoitusta.

Kriisit, siirtymät ja muutokset ovat kolme tärkeää dynamiikkaa joita treenaajien ja valmentajien täytyy oppia käsittelemään vastoinkäymisten ja levottomuuksien aikana.  Opetamme sinulle omat reittisi ja työskentelymetodisi jotka auttavat sinua kehittämään työkaluja joiden kanssa kommunikoida eri vaiheissa vastoinkäymistä ja muutosten aikana tiimillesi. Tiedät sitten miten sisällyttää sen hyvin ja tiimille, se on enemmän kuin Kulta ja Platina laskettuna yhteen…

Omalla tavallaan, johtajuus muuttuu täten tietoiseksi johtajuudeksi:

 • Tästä lähtien rakennat ja valmennat tiimiäsi ”tietoisuuden tilasta”.
 • Pääset käsiksi moniin ”älykkyyksiin”: Erilaisiin aivoihisi. Pää- sydän – vatsa.
 • Ajatteleminen – tunteminen – tekeminen. Ja eläminen korkeimpien standardiesi ja arvojesi mukaan ja käyttää niitä jotta voit saavuttaa suurempia saavutuksia tiimisi kanssa.
 • Ja tämä on viimeisin etu kaikille osanottajille.

Tietoinen johtajuus “Platinasi” jälkeen tarkoittaa:

 • Autenttisuutta
 • Emotionaalista paikallaoloa
 • Päämääräkohtaista työskentelyä
 • Vastuun ottamista

Vain sitten voit keskittyä tulevaisuuteen jossa voit:

 • Selkeästi muodostaa ja kommunikoida visiosi ja myös tiimin,
 • Keskittyä korkeampaan tavoitteeseen,
 • Vaikuttaa koko tiimiin. Mukaan lukien henkilöstö, hallinto ja hallitus, inspiraatiosi kautta.
 • Asettaa hyvän esimerkin: käydä keskustelusi kun niin pyydetään ja,
 • Pitää tasapaino itsekkyyden ja epäitsekkyyden välillä koko ajan ja tietoisuus siitä miten jakaa tarkalleen sama asia jonka tiedät tiimille.
 • Arvostaa ja sisällyttää monia näkökulmia samaan aikaan.
 • Harjoitella tarkkaavaista itsejohtajuutta.
 • Miettiä menneisyydessä opittuja neuvoja.
 • Tunnistaa lukemattomia uusia vaihtoehtoja.

Tämän jälkeen rokkaat loppu-urasi ajan: nauti!

Tämä kurssi on suunniteltu vuodelle 2022 Abu Dhabissa ja tällä hetkellä sitä kasataan ja kehitetään osittain perustuen nykyisten Pronssi- ja Hopeatason osallistujiin.

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta? Ota yhteyttä.

X