Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

URHEILIJAT

amazone-www

Ultimaattinen haaste Seuraavan Sukupolven Urheilijalle

Koetko että on vielä jotain muuta?

Koetko että pinnan alla on jotain, niin kaukana ettet saa siitä kiinni – Tunnusteltava mutta ei konkreettinen? Luuletko että tunne jonka sisäinen moottorisi antaa sinulle, omasta mielestäsi, ei ole vielä tarpeeksi vahva? Olet saapunut pohjalle, mutta olet varma: voit saada itsestäsi enemmän kiinni. Me opetamme sinulle MITEN voit rikkoa oman multasi läpi ja saada sen mitä haluat!

Nappaa se omalla tavallasi ja pidä siitä kiinni; urheilu-urasi että koko loppuelämäsi ajan.

Sinä olet ammattilainen: paras, nopein, älykkäin ja vahvin lajissasi. Haluat olla vahvin versio itsestäsi, fyysisesti että henkisesti. Nämä asiat olet tehnyt tähän mennessä. Suoritettu. Jatkettu. Kykenetkö kuitenkin oikeasti säilyttämään “FULL-POWER” tilan?

Kuinka hyvin tunnet sen kun reagoit parhaiten, suoriudut optimaalisesti ja nappaat tuotot? Milloin tarkalleen sinun pitää vaihtaa asetuksia? Fyysisesti optimaalinen reaktio, suoritus ja tuotto kulkevat käsi kädessä tarkasti kuuntelemisen (oma sisäinen ääni), omien tarpeiden, kehon ja ympäristön kanssa.

Urheilijat jotka tulevat meille ovat kurinalaisia ja heillä on uskomaton halu saavuttaa jotain. He tietävät että urheilu-ura ei säily ikuisesti. Kello tikittää ja se jatkaa tikittämistä. He tietävät kaikista parhaiten sen että suoritus on jonkun arvoinen, vain sen että he arvostavat sitä heidän omalla tavallaan ja kantavat sen seuraavaan vaiheeseen. Tällä tunteella he pakottavat itsensä Henkisen Urheilun Akatemiaan.

Urheilijat jotka osallistuvat ohjelmiimme pitävät niistä. Vain silloin olet oikeasti valmis siihen. Vain silloin voit lähteä treeneistä täynnä inspiraatiota ja motivaatiota ja palata kotiin kaikista vahvimpana versiona itsestäsi.

Ja kun pääset kotiin, tätä ei voi olla huomaamatta, usko meitä…

Kaikille urheilijoille, urheilumiehille ja urheilunaisille sekä eurheilu- ja paralympialaisurheilijoille tarjoamme ohjelman 4 eri tasolla:

Pronssi, Hopea, Kulta ja Platina.

Pronssi ja Hopea ovat alkupaloja niin sanotusti. Kulta ja Platina raskaampia

Pronssi “Lämmittely”

Tämä ohjelma takaa ainutlaatuisuutesi urheilijana ja parantaa kommunikaatiokykyjä ensin itsesi kanssa ja sitten muiden. Esteistä ja sudenkuopista, tunteista ja takaiskuista päästään yli ja opit näkemään ne mahdollisuuksina.

Tämä auttaa sinua pysymään keskittyneenä helpommin ja useammin ja tuloksena on se, että asetat itse itsellesi päämääriä. Näiden työkalujen avulla saat mallin joka sallii sinun elää enemmän sydämestäsi kuin päästäsi. Toisin sanoen kunnianhimoinen ja intohimoinen rationaalisesti itsekeskeisen sijaan.

Tämän avulla voit:

 • Kuunnella sisäistä ääntäsi
 • Tuntea mitä kehosi yrittää kertoa sinulle, 24 tuntia päivässä.
 • Verbaalisesti ja ei-verbaalisesti tietää miten ja milloin kommunikoida valmentajien, tiiminjäsenien ja managerien kanssa.
 • Pysyä viileänä ja hallinnassa siitä miten vastata sosiaalisessa mediassa, sponsoreille ja journalisteille
 • Tehdä oikeita valintoja itsellesi milloin vain
 • Määritellä oikean tavoitteen

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta? Book my training.

Hopea “Palautetta Tulevaisuuteen”

 

Looginen jatko-osa. Kun olet aloittanut Pronssista, huomaat pian kuinka sinulla on tarve saada enemmän; kasvaa pitemmälle ja tulle kokonaiseksi. Tämän kurssin aikana jatkamme sinun perustasi, normiesi ja arvojesi paljastamista.

Hopean Jälkeen:

 • Tunnista alitajuntaiset, syvät prosessit joita käytit ensin kommunikaatiossasi ja joiden perusteella elit ensin
 • Haasta tunteet ja uskomukset jotka kumpusivat menneisyydestä
 • Sinua ajavat tekijät paljastetaan ja taivutat ne sinun arvoihisi ja normiisi sopiviksi
 • Rakenna omaa identiteettiäsi jotta olisit kokonaisempi ja kokonaisempi urheilijana laittaa pois
 • Opi tunnistamaan toiset piirteet ja käyttämään niitä sellaisina jotta hyötyisit niistä vähintään yhtä paljon kuin kilpailijasi
 • Opi miten vähentää toisten määrittelemistä ja vertailua enemmän ja enemmän
 • Elä enemmän ja enemmän uniikkina urheilijana ja pysyttele siinä.

Viimeisin malli joka annettiin sinulle 3 viimeisen päivän aikana Pronssissa – treenausta käydään edelleen läpi viimeiset 3 päivää ja se antaa sinulle kovemman otteen ja suunnan kohti tulevaisuutta.

Tämä sallii sinun:

 • Tulla kokonaisemmaksi ihmisenä että urheilijan roolissasi
 • Elää enemmän arvojesi mukaan uniikkina ihmisenä.
 • Täydentää päivittäisiä roolejasi urheilijana ja vice-versa.
 • Löytää kommunikaatiosi keskus uskomattoman nopeasti
 • Olla uskomattoman energinen sillä olet muuttanut ajatusmaailmaasi.

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta Book my training.

Kulta “Syväsukellus”

 

Tässä treenauksessa, Hopea ryhmä valmentajia ja urheilijoita yhdistyy yhdeksi ryhmäprosessiksi.

Jos sinulla on kunnianhimoa toimia valmentajana yksityiskohtaisessa- että ryhmätasossa uran aktivoinnin jälkeen, tarjoamme kulta ja platinatasoa. Tämän tekemällä tarjoamme myös suoran vastauksen kysymykseesi: “Mitä kun aktiivinen urheilu-urani tulee päätökseen?”

Yhteistyö tiimien sisällä on tärkein osa menestystä. Tätä me kutsumme ”ryhmähengeksi”.  ”Kullalla” pystyt antamaan tiimille tuntumaa oikeasta ryhmähengestä.  Intohimollassi ja motivaatiollasi annat tiimin kasvaa ja ”kokea” onnistumisia.  Tämä tapahtuu emotionaalisella ja älyllisellä tasolla. SINÄ tiedät miten muuttaa tai käyttää tätä monimutkaista prosessia ja tämä johtaa ennennäkemättömään menestykseen.

Pronssin ja hopean jälkeen pystyt kommunikoimaan tiimin jäsenien yksilökokemusten kanssa haasteiden ja muutosten muodossa. Tuot mukanasi piirteitä jokaiselle tiiminjäsenelle joilla parannat huomattavasti jokaisen tehokkuutta ja luovuutta.

Yksilöiden välisen yhteistyön ja kommunikoimisen jälkeen alkaa prosessi sillä sinä opetit heitä. Energia alkaa virtaamaan. Tästä seuraa jotain: kollektiivi jota tiimi tukee. Ryhmähenki.  Ja näin punainen matto kohti yhteisiä päämääriä on rullattu ei kenenkään muun toimesta kuin sinun.

Annat tiiminjäsenien nähdä:

 • Missä heidän kykynsä jakaa tietoa sijaitsee.
 • Miten he voivat ajatella ja käyttäytyä koordinoidusti jotta he saavuttaisivat ”selviä” tuloksia treenauksen aikana
 • Miten kommunikoida piirteillä muiden täydentämiseksi.

Sitten opit tunnistamaan tiimin sen kaikessa kokonaisuudessaan:

 • Mitkä ovat nykyisiä haasteita ja mahdollisuuksia joita se kohtaa
 • Miten tunnistaa ja nähdä ryhmän älykkyyden (läpi) ja,
 • Se alkaa arvostamaan tämä älykkyyttä menestyksen saavuttamiseksi.
 • Miten se on aikaisemmin mukauttanut strategioita vahvistaakseen ja kannustaakseen ryhmähenkeä.
 • Mitä erityisesti tehty jotta kollektiivinen älykkyys voi ottaa paikkansa?

Pääetu tämän yhteistyön mainostamisessa on se, että ryhmänjäsenet kokevat nopeaa henkistä kasvua ja parantavat heidän luovia ongelmanratkaisukykyjä.

Ja kaiken tämän pohjalla olet sinä…

Tämä treeni on suunniteltu vuodelle 2022 Abu Dhabissa ja tällä hetkellä sitä kehitetään ja kasataan, perustuen osittain nykyisten Pronssi- ja Hopeatason osallistujiin.

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta?  Book my training.

Platina “Korkein Tavoite”

 

Ultimaattinen lisä KULTAASI. Päätös! Kaikki on mahdollista. Mitali jota ei ole olemassa mutta jonka me loimme sinua varten! Tämä ohjelma tekee valmentajista joustavia johtajia kentällä että sen ympärillä. Tärkein menestystekijä treenaajille ja valmentajille – tiiminjohtajat – on heidän joustavuutensa. Joustavuus on yksilöiden ja lopussa tiimien ominaisuus joka auttaa selviytymään nopeasti vaikeista tilanteista ja pitämään tasapainon koskien menestystä ja vastoinkäymistä.

Kun sinut haastetaan, otatko sen aina vastaan? Tietenkin. Mutta ei oikeastaan. Jos haaste tuntuu liian isolta, voit hajota. Tunnistetaan nämä taidot omat uralta. Voimme opettaa sinua! Johtajuudessa on kyse ihmisistä (itsesi mukaan lukien) jotka ovat valmiita olemaan paras versio itsestään, ottamaan haasteita vastaan, käymään läpi esteitä ja saavuttamaan kriittisiä saavutuksia.

Maailma ympärillämme käy läpi muutoksen aikaa. Toisin sanoen, muutosta on aina mutta se ei ole välttämättä kehitystä.

Vastoinkäymisten aikana eteen tulee paljon haasteita kuten tietämättömyyden pelon kohtaaminen, menetyksen läpi käyminen ja yleinen haavoittuvaisuuden tuntu. Sukella useammin hyödyttömiin selviytymis-strategioihin kuten hyökkäämiseen tai pakenemiseen tai jäätymiseen. Nämä voivat johtaa voimattomuuteen, hämmennykseen tai konfliktiin…eikö?

Muutoksen läpikäymiseen tarvitaan tiettyjen piirteiden kehittämistä kuten joustavuus ja pysyvyys, tasapaino, yhteys ja kyky ”päästää irti”. Saako ryhmähenki aikaan tuloksia ilman mitään ongelmia? Noh, on helppo nakki pysyä tasapainossa.

Ennemmin tai myöhemminkin kuitenkin, jokainen lentokone kärsii turbulenssista. Niin käy myös kapteenille. Saman kapteenin täytyy lopettaa autopilotin käyttö. Ottaa ohjat käteen ja pysyä tasapainossa. Ja hän ei voi tehdä tätä painamalla vain yhtä nappia. Hän toivoisi asian olevan niin. Se vaatii jatkuvaa sovittelua. Ennen kuin pilotti on kehittänyt nämä ominaisuudet; kohta jolloin nämä kyvyt ovat tarkalleen saapuneet hänen ”lihaksiinsa” vaatii lentotunteja – paremmalta nimeltään harjoitusta.

Kriisit, siirtymät ja muutokset ovat kolme tärkeää dynamiikkaa joita treenaajien ja valmentajien täytyy oppia käsittelemään vastoinkäymisten ja levottomuuksien aikana. Opetamme sinulle omat reittisi ja työskentelymetodisi jotka auttavat sinua kehittämään työkaluja joiden kanssa kommunikoida eri vaiheissa vastoinkäymistä ja muutosten aikana tiimillesi. Yhdistyykö tämä sitten? Tiimille, se on enemmän kuin Kulta ja Platina laskettuna yhteen….

Johtajuus muuttuu täten tietoiseksi johtajuudeksi:

 • Tästä lähtien rakennat ja valmennat tiimiäsi ”tietoisuuden tilasta”.
 • Sinun täytyy päästä käsiksi moniin ”älykkyyksiin”, moniin aivoihin ja elää korkeimpien standardiesi ja arvojesi mukaan ja käyttää niitä jotta voit saavuttaa suurempia saavutuksia tiimisi kanssa.
 • Ja tämä on viimeisin etu kaikille osanottajille.

Tietoinen johtajuus “Platinasi” jälkeen tarkoittaa:

 • Autenttisuutta
 • Emotionaalista paikallaoloa
 • Päämääräkohtaista työskentelyä
 • Vastuun ottamista

Vain sitten voit keskittyä tulevaisuuteen jossa voit:

 • Selkeästi muodostaa ja kommunikoida visiosi ja myös tiimin.
 • Keskittyä korkeampaan tavoitteeseen.
 • Vaikuttaa koko tiimiin. Mukaan lukien henkilöstö, hallinto ja hallitus, inspiraatiosi kautta
 • Asettaa hyvän esimerkin: käydä keskustelusi kun ”ympäristö” sitä vaatii
 • Pitää tasapaino itsekkyyden ja epäitsekkyyden välillä
 • Jakaa tarkalleen sama asia jonka tiedät miten esittää tiiminjäsenille.
 • Arvostaa ja sisällyttää monia näkökulmia
 • Harjoitella tarkkaavaista itsejohtajuutta.
 • Miettiä menneisyydessä opittuja neuvoja.

Tämän jälkeen olet voittamaton loppu-urasi ajan!

Tämä kurssi on suunniteltu vuodelle 2022 Abu Dhabissa ja tällä hetkellä sitä kasataan ja kehitetään osittain perustuen nykyisten Pronssi- ja Hopeatason osallistujiin.

Kuulostaako tämä uniikki kokemus Henkisen Urheilun Akatemiassa houkuttelevalta? Ota yhteyttä

X